În sfârșit a sosit timpul să facem un anunț important care sună în felul următor:

În fiecare lună vrem să transformăm în video, în mod complet gratuit, un articol de pe blogul tău sau al companiei tale care expune o problemă de interes general. Dacă ai scris (sau plănuiești să scrii) un articol despre o problemă cu care ne confruntăm majoritatea dintre noi și dacă poți să prezinți o soluție, atunci șansele ca mesajul tău să ajungă la urechile oamenilor sunt mult mai ridicate prin video.

Mai exact, ce trebuie făcut?

ETAPA 1

Ca să aplici pentru un video gratuit completează formularul de mai jos și trimite-ne un link către articolul tău. Dacă nu este încă publicat lasă-ne un link de download. Dacă rezonăm cu subiectul și credem că ar interesa mulți oameni, te vom contacta pentru a intra în etapa de rescriere a articolului.

ETAPA 2

Video-ul produs nu trebuie să depășească durata de 180 de secunde (3 minute). Asta înseamnă aproximativ 550 de cuvinte. Dacă articolul este mai lung de 550 de cuvinte, va trebui rescris pentru a păstra doar ideile importante. Articolul va trebui să păstreze o structura la care noi ținem foarte mult:

1. Expunerea problemei;
2. Soluția;
3. Cum se aplică soluția;
4. Concluzia.

ETAPA 3

Vei avea șansa, dacă dorești desigur, să te implici activ la crearea elementelor vizuale. Vei putea veni cu idei pentru conceperea storyboard-ului și a animației.

ETAPA 4

Vom publica video-ul pe pagina noastra de Facebook, pe YouTube și pe 180Secunde.ro. Vom investi între 100 si 200 RON în promovarea lui pe Facebook pe baza unei audiențe create în conformitate cu cititorii tăi.
La randul tău vei putea publica același video pe site-ul/blogul tău, vei putea să îl publici pe contul tău de Facebook și pe Youtube. Vei primi drepturi depline ca să îl folosești unde crezi de cuviință.

Ce ai de caștigat dacă aplici?

Vei avea șansa ca unul dintre articolele tale să fie transformate în video și mesajul să ajungă la mulți oameni.
Vei primi promovare gratuită pentru că numele și site-ul îți vor apărea în video, atât la început cât și la sfârșit.
Vei învăța cum se produce un video în totalitate, experiență care îți va fi utilă atunci când vei dori să creezi un video pentru afacerea ta.

Însă avem câteva reguli la care ținem foarte mult:

– nu suntem deschiși la subiecte legate de religie;
– dacă vorbiți despre probleme civice cauzate de mediul politic, dorim ca problema să fie prezentată în mod obiectiv și să nu țină partea nici unui partid;
– articolul nu trebuie să promoveze firme, servicii sau produse ci să expună doar probleme, idei și soluții;
– site-ul/blogul tău trebuie să aibă cel puțin 300 de vizite zilnice (va fi nevoie de screenshots din Google Analytics pe ultima săptămână);
– articolul trebuie să fie scris în limba română, însă dacă ne convingi că subiectul prezintă interes la nivel global îl putem face și în engleză.

Crezi că ai un subiect interesant de povestit oamenilor? Haide să lucrăm împreună! Completează formularul de mai jos și vom reveni cu un răspuns în cel mai scurt timp.

Succes!

Propune o idee!

8 + 9 =