În atenția tuturor service-urilor GSM care vor să se promoveze într-un mod mai diferit decât prin eternele bannere create în Microsoft Paint, cu fonturi care mai de care combinate armonios în toate culorile curcubeului și prin video-uri parca lucrate de un copil de clasa a 5-a după ce a văzut un tutorial pe internet și a zis ca de acum e animator.

Lume, lume! Avem pentru voi o campanie de video marketing gata să fie pusă la treabă!

Ideea ne-a venit cu mult timp în urmă, când am primit un email de la un potențial client care dorea o animație pentru afacerea lui, un service de reparații telefoane. Deși proiectul nu s-a concretizat, am rămas cu sentimentul că am fi putut crea ceva frumos.

În acel moment am început sa analizăm piața, am verificat toate site-urile companiilor din primele 5-10 pagini Google și toate paginile lor de Facebook. Am dorit să înțelegem prin ce metode își promovează serviciile acest tip de business și care sunt concurenții demni de luat în seamă (cei care se diferențiază).

Din păcate multe lucruri bune nu am găsit și văzând în asta o oportunitate, ne-am imaginat cum ar arăta o campanie de promovare a unui Service GSM făcuta în stilul 180 Secunde.

Zis și făcut!

Am reușit sa coacem 3 întâmplări diferite prin care oamenii ajung să își spargă ecranele telefoanelor. Am ales un copil de scoală generală care nu apreciază efortul colosal al mamei depus pentru a-i cumpăra telefonul, un adolescent un pic cam prea amorezat de el și o tânără antreprenoare care era pe punctul de a încheia o afacere importantă.

Așadar avem 3 generații, 3 opțiuni de expunere în fața potențialilor clienți care s-ar putea regăsi în aceste povești. Am preferat să ne folosim de umor, pentru că până la urmă nu e un capăt de țară să spargi un ecran de telefon. Iar după cum bine știm, umorul prinde foarte bine în social media.

Aceasta este varianta extinsă în care regăsim toate cele 3 întâmplări. Vă invităm să accesați pagina dedicată proiectului pentru toate detaliile legate de această campanie și despre posibilități de customizare.

Contactați-ne dacă doriți să o achiziționați pentru a o folosi în următoarea voastră campanie de promovare pe Facebook, Google sau chiar la TV.

GSM Template – Toate detaliile aici: http://180secunde.ro/service-gsm-portofoliu/