Avem deosebita plăcere să vă informăm că am deschis Magazinul de Animaţii unde puteţi găsi Reclame Video si Ilustrații atât statice cât și animate la preţuri foarte mici. Orice afacere, indiferent de mărimea sa, ar trebui să creeze animații video pentru a se promova cât mai bine. Am creat acest magazin pentru a încuraja afacerile să utilizeze animaţii video pentru a explica modului de funcţionare a produselor şi serviciilor lor.

Ce găseşti în Magazinul de Animații?

În Magazinul de Animaţii vei găsi ilustraţii și Template-uri After Effects. 

De exemplu, animaţia de mai jos poate fi cumpărată pentru a rezolva unele probleme întâlnite la navigarea pe Internet, cum ar fi: bombardarea cu un număr mare de reclame pe site-uri, primirea unui număr mare de mailuri sau de oferte. Hartiile albe pot fi interpretate în orice mod. De altfel această animaţie îţi oferă posibilitatea de a modifica cu uşurinţă conţinutul de pe ecran. Poţi înlocui ceea ce vedeți în preview cu orice doriți voi: alt video, o poză, un logo, texte sau poate gifuri?

Trebuie să ştii că poţi achiziţiona şi template-uri create cap-coada care sunt create pentru a se mula pe o plaja extinsă de afaceri. Poţi achiziţiona template-ul After Effects și ai posibilitatea de a modifica textele, logo-ul, pozele sau poți înlocui personajele sau obiectele cu altele din librărie. Preţul acestui tip de template variază între 100 şi 400 RON în funcţie de complexitate.

De asemenea vom crea campanii de marketing pe bază de reclame video care vor fi optimizate pentru Facebook şi Youtube. În magazin aceste campanii vor fi disponibile într-o singură bucată, după principiul primul venit, primul servit. Dacă vrei să fii primul care află de aceste campanii abonați-vă la Newsletter. Abonații noștri vor afla primii, cu o zi înainte și astfel au șansa să achiziționeze o campanie de marketing deja gândită și creată în avans.

Aceste animaţii se pot deschide doar în After Effects – programul special de la Adobe pentru grafică video pe care puteţi să îl descărcaţi Gratuit timp de 30 de zile de pe site-ul Adobe. La depăşirea perioadei de Free Trial el va costa aproximativ 36 de Euro pe luna, un preț mai mult decât generos pentru ce puteți realiza cu acest software.

De unde începi?

Primul pas îl reprezintă descărcarea The Starter Pack – pachetul nostru gratuit de animații și ilustrații grafice. Astfel vei înţelege cu uşurinţă utilitatea acestui serviciu oferit de noi şi vei învăţa în doar câteva ore cum să creezi animaţii profesionale folosind un software profesional. În acest scop ţi-am pregătit o serie de tutoriale video pentru a te ghida în deschiderea unui proiect After Effects, crearea unei animaţii folosind elementele disponibile în Magazin şi exportarea proiectului. În fiecare săptămână îţi vom pune la dispoziţie tutoriale pentru a te ajuta să creezi Animaţii Video în cel mai uşor şi rapid mod cu putinţă.

Customer Support: Skype și Team Viewer

În cazul în care nu înţelegi ceva sau ai vreo nelămurire, Chiţu Răzvan, adică eu, îţi voi sta la dispoziţie cu informaţii şi explicaţii. Cum te pot ajuta? Prin sesiuni Skype Video sau prin Teamviewer. Îmi vei permite accesul la proiectul tău şi te voi ajuta atunci când întâmpini dificultăţi. Până la urmă totul se rezumă la cât de bine poți să îți ajuți clienții, iar eu promit să ofer cel mai bun suport posibil.

Să recapitulăm:

1. Un video este esenţial pentru a explica eficient conceptul de la baza afacerii tale.
2. Dacă nu ai buget pentru o animație la comandă, vei dori să creezi o animație video singur.
3. Descarcă Starter Pack absolut gratuit şi instalează After Effects (30 zile de gratis).
4. Urmăreşte tutoriale prin Learning Hub.
5. Cumpără restul de desene care îţi lipsesc din Magazinul de Animații 180 Secunde.
6. Întâmpini probleme? Scrie-ne un mail şi te ajutăm.

Ultimul lucru, dar nu cel din urmă: suntem deschişi la sugestii de ilustraţii şi animaţii pe care doriţi să le găsiţi în magazin.

Aşteptăm un mail pe office@180secunde.ro cu sugestiile tale şi vom reveni cât mai curând cu creațiile în magazin.

Sounds fun? Haide să facem acest magazin măreţ împreună!

UPDATE 8.6.2017 – Avem o idee mult mai buna in legatura cu acest magazin de animatii, nu vom mai pune la vanzare elementele statice (fiecare desen in parte) si nu va fi nevoie sa invatati sa folositi After Effects ca sa puteti sa va creati singuri propriile animatii. Vom pune la vanzare video-uri deja create (template-uri) si voi veti putea sa cereti sa vi le customizam iar noi le vom adapta afacerii voastre. In felul acesta salvati mai mult TIMP. Ne-am dat seama rapid ca e un inconvenient sa inveti un program nou si cel mai bine este sa ne adaptam din mers perspectivele. Vom crea lucruri foarte frumoase in curand! Va tinem la curent.