Ca să vă formați o idee și să înțelegeți cât de multe puteți realiza prin video, o să vă prezint astăzi unul din exemplele mele preferate de conținut video care atinge oamenii, care prezintă idei de interes general și care adună în jurul lor comunități mari de oameni.

Fight Mediocrity este un canal de youtube deschis de Malkhaz Geldiashvili acum câțiva ani din dorința de a împărtăși cu alți oameni ce lucruri geniale a învățat din cărțile de dezvoltare personală pe care le-a citit. Din dorința de a explica în câteva minute concepte și idei care pot îmbunătăți viața oricărei persoane, el a ales ca mijloc de exprimare formatul video, mai precis stilul de animație whiteboard (desene animate pe un background alb). Fiecare video în parte reprezintă câte un mesaj puternic, alături de o voce foarte clară și de o înșiruire de desene care se sincronizează perfect cu vocea. Prin viitorul nostru Magazin dorim să oferim și noi șansa tuturor românilor să producă astfel de prezentări pentru a îmbogăți modul de a prezenta o idee, un serviciu sau un produs.

 

În momentul în care scriu aceste rânduri, acest canal de Youtube a adunat o comunitate de peste 700.000 de membrii și este în continuă creștere. Dar concret, de ce a devenit atât de popular acest canal? Din cel puțin 3 motive:

Pentru că este foarte ușor să înveți ORICE uitându-te la video-uri.

 

Pentru că explicația este acompaniată de elemente vizuale perfecte care nu fac decât să întărească mesajul auditiv.

Pentru că subiectul dezbătut rezolvă o problemă, astfel face ca informația prezentată să fie valoroasă.

Acest lucru îl încurajăm și noi prin 180 Secunde, dorim să vedem cât mai multe astfel de canale și in România, pentru a îmbunătăți viața oamenilor.

Vrei să produci și tu un video chiar acum? Dacă ai o idee care ar putea interesa o mulțime de oameni, atunci scrie-ne pe adresa noastră de email și ne oferim să producem prezentarea video în mod gratuit. Click pe acest articol pentru toate detaliile legate de aceasta oportunitate. 

Misiunea noastră este să încurajăm oamenii și afacerile cu care lucrăm să înceapă astfel de canale de Youtube unde să își educe audiența cu referire la produsele și serviciile lor, dar nu numai. În cartea “Cum să explici mai eficient, mai rapid, mai OK” explicăm cum o firmă de SEO din România ar putea efectiv să se diferențieze de toți competitorii și să se definească ca o autoritate pe internet. O poți descărca gratuit completând formularul din dreapta sau mergând la această pagină.

 

General vorbind, o animație video rămâne totuși destul de rigidă și impersonală și nu este suficientă pentru a arăta fața ‘omenească’ a afacerii tale, partea cu care oamenii pot crea o relație emoțională. Știm că oamenii rezonează cu alți oameni iar afacerile sunt create doar în folosul oamenilor. Iar Malkhaz Geldiashvili a înțeles acest lucru. Din acest motiv a ‘picurat’ în canalul său și filmări cu el, în care se deschide în fața oamenilor. Oamenii au șansa să vadă cine se află în spatele acestor review-uri de carte și, citind printre comentarii, am aflat că foarte mulți s-au abonat la canalul lui pentru că au rămas impresionați de personalitatea lui, l-au simțit atât de ‘viu’.

 

Ce concluzii putem trage de pe urma canalului Fight Medocrity? Ne dă curajul să încercăm să facem lucrurile diferit față de cum le-au făcut alții înaintea noastră, însă să le facem mult mai bine și să găsim soluții creative. Beneficiază de toate uneltele pe care internetul ți le oferă și începe chiar acum să creezi content video de cea mai înaltă calitate care să atingă câți mai mulți oameni.

 

Contactează-ne dacă vrei să vorbim mai mult, haide să ne întâlnim la o cafea și să punem țara la cale. Oamenii abia așteaptă să audă de tine!