Ştim că lauda de sine nu miroase a bine, însă acum 2 săptămâni a avut loc un eveniment pe care dorim să-l împărtăşim cu voi în acest articol. Nu vom posta des astfel de articole, însă întrucât suntem încă la început , orice succes minor de încurajează să mergem mai departe. Încă testăm apele cu acest serviciu în România, iar semnele sunt îmbucurătoare.

La nici două luni de la lansarea acestui website am reuşit să ajungem pe prima pagina în Google pentru termenul de ‘Animaţii Video’.

Yuhuu!

Întrucât domeniul este neexploatat încă în România nu există nici prea multe resurse de a vedea cum ar căuta oamenii o companie care produce astfel de reclame video. Concurenţa practic nu există. Cele 2-3 companii prezente în căutările Google nu oferă calitatea cu care noi în cadrul s’UP Production ne-am obişnuit clienţii străini.

Astfel noi a trebuit să intuim cum s-ar traduce în română cuvintele specifice acestui domeniu: ‘explainer videos‘, ‘promotional videos‘, ‘motion graphics’ aşa că am mers intuitiv pe termenul de Animaţii Video în detrimentul ‘Reclamelor video’ deoarece acestea din urmă sunt mult mai generale incluzând şi reclamele filmate, cu actori.

Însă motivul bucuriei se datorează faptului că în urma avansării rapide în Google am primit şi primul telefon de la o firmă romanească de proxy-uri care doreau o serie de video-uri pentru a-şi vinde serviciile în intreaga lume.

La întâlnirea avută cu ei ne-au confirmat faptul că ne-au găsit pe Google şi că am fost singurii care aveau un portofoliu într-adevăr profesionist.

Mulţumim pe această cale Microleaves pentru încredere şi pentru acest boost de încredere pe care ni l-aţi dat! La nici două săptămâni de la prima întâlnire s-au născut aceşti 2 puişori destinați pentru a le crește vânzările de proxy. Așteptăm cu nerăbdare o evoluție în acest sens în următoarele luni.

Vizionare plăcută.