Prin 180 Secunde găsești aliatul perfect in conceperea de mesaje clare, simplificate care să fie ușor de urmărit si de înțeles de către publicul tău. Câștigi un video ce are șanse reale să convertească audiența în clienți, iar în același timp înveți cum să concepi singur astfel de video-uri pentru ca pe viitor să nu mai depinzi de noi.

Razvan Chitu

Razvan Chitu

Animator, CEO

Am pornit pe drumul animațiilor și al explicațiilor video în 2009 iar de atunci am lucrat cu multe start-up-uri și agenții din străinătate. Genul de animații în care sunt specializat se numește motion graphics și animații 2D (vedeți portofoliul aici). În 2016, în urma unei serii de colaborări cu clienți din România, mi-a venit ideea de a crea 180 Secunde pentru a da o mână de ajutor tuturor persoanelor care vor să explice mai eficient produse și servicii prin prezentări video.

Radu Chiruta

Radu Chiruta

Desenator/Animator

Salut, am 24 de ani şi sunt un tânăr artist. Activez atât în domeniul tradiţional cât şi în cel digital. Îmi plac provocările şi am dorinţa de a evolua de la un proiect la altul. Preferinţele mele sunt character designul şi decorurile, dar nu dau înapoi de la nicio provocare. Lucrează cu noi si mă voi ocupa personal de toate desenele proiectului tău.

Ciprian Ioana

Ciprian Ioana

Voice Over Actor

Capacitatea de a mă adapta fiecărui proiect m-a ajutat de-a lungul timpului să îndeplinesc cu succes toate colaborările (indiferent că vorbim de reclame, jingle-uri, narațiuni, IVR etc.). Sunt convins că eu sunt vocea pe care o cauți. Indiferent de domeniul din care faci parte, te asigur că povestea business-ului tău va fi nu doar auzită, ci și înțeleasă. Hai să lucrăm împreună!

Skype

official.sup

Facebook

/180Secunde

Youtube

/180Secunde

Instagram

/180Secunde